Aannemer in renovatiewerken & ontwerp van bouwprojecten in Gent.

Sfinx Bouw & Coördinatie: renovatie is ons vak

Renovatiewerken

Renoveren is, net als bouwen, een werk dat de grootste zorg en expertise vereist. Doe een beroep op Sfinx Bouw & Coördinatie, het gespecialiseerde bouwbedrijf met vestiging in Gent. We starten altijd van uw wensen en budget, en (ver)bouwen daarop verder. Bij de verbouwingswerken en het renovatieproces houden we maximaal rekening met duurzaamheid: wij kiezen voor ecologisch verantwoorde bouwproducten en -processen.

 

Totaal- of deelprojecten

Sfinx Bouw & Coördinatie is een totaalaannemer voor verbouwingen. Dat betekent dat u alles aan ons kunt overlaten: ontwerpen, afbreken, opnieuw funderen, structuren plaatsen, bekleden, en inrichten. Voor elke renovatiefase hebben wij de geschikte vakmannen. Ook voor deelprojecten staan wij klaar: uw interieur herinrichten? Dak isoleren of vernieuwen? Ons bouwteam doet het allemaal.

 

Eén aanspreekpunt

Omdat wij alle expertise onder één dak hebben, behoudt u voor elke renovatiefase het overzicht. U krijgt een persoonlijke projectleider, die u feilloos door de totaalrenovatie leidt. U kunt hem alle vragen stellen over het verloop, opleveringstermijnen, of ecologische alternatieven. Zolang u maar geholpen bent. Klaar om uw deel- of taalproject in onze ervaren handen te geven? Mail of bel ons, we maken snel een afspraak in ons kantoor te Gent.

 

 

Sfinx verbouwingswerken Gent

Sfinx verbouwingswerken Gent

 Bereken route